Επιστροφές & Ακυρώσεις

Ολες οι επιστροφές γίνονται εντός 14 ημερών, όπυ θα μας ενημερώσετε για να γίνει η διευθέτηση της επιστροφής. Εκτός εάν τα προϊόντα είναι κατεστραμμένα ή ελαττωματικά, δεν θα μπορούμε να ανταλλάξουμε αυτά τα αντικείμενα. Εάν θέλετε να παραγγείλετε ένα κομμάτι σε διαφορετικό μέγεθος ή διαφορετικό προϊόν, θα το επεξεργαστούμε ως επιστροφή. Παρακαλούμε στείλτε μας email στο [email protected] για να το διευθετήσουμε.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Η LOVIT JEWELLERY  θα ήθελε να ενημερώσει τους χρήστες του ηλεκτρονικού της καταστήματος ότι δεχόμαστε επιστροφή όλων των προϊόντων, εκτός από τα σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα γίνονται δεκτά εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς τους,  μόνο εφόσον επιστρέφουν στην αρχική τους μορφή και συσκευασία και μόνο εφόσον συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς.  Εφόσον το κόσμημα ελεγχθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, έχετε δικαίωμα να επιλέξετε κάτι άλλο ή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Τα έξοδα αποστολής των επιστροφών επιβαρύνουν τον αγοραστή. Προτού κάνετε οποιαδήποτε επιστροφή παρακαλούμε ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 6989473070 ή ηλεκτρονικά στο [email protected]