Εγκάρδια, σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας και τις εφαρμογές κινητού, όπως και το ενδιαφέρον σας προς την εταιρεία μας και τα προϊόντα μας.
 
Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων 

 

 • Σεβόμαστε την ιδιωτική σας σφαίρα
  Η προστασία της ιδιωτικής σας σφαίρας κατά την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, όπως και η προστασία όλων των επιχειρηματικών δεδομένων είναι πρώτιστο μέλημα για εμάς, το οποίο λαμβάνουμε αυστηρά υπόψη στο πλαίσιο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγονται κατά την επίσκεψη σας στις διαδικτυακές προσφορές μας εμπιστευτικά και μόνο σύμφωνα με τις επιταγές του νόμου. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων και η ασφάλεια των πληροφοριών συνιστούν ουσιώδες μέρος της πολιτικής μας. Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας στον βαθμό, που είναι απαραίτητο για να σάς παρέχουμε έναν λειτουργικό ιστότοπο και για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας συνιστά υψηλή προτεραιότητα για εμάς. Για τον λόγο αυτόν, λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να προστατεύουμε τα δεδομένα σας, που αποθηκεύονται από εμάς έτσι, ώστε να αποτρέπουμε αποτελεσματικά κάθε τυχόν παραβίαση της ασφάλειας τους, όπως την απώλειά τους και την κακή χρήση τους από τρίτους. Οι υπεύθυνοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων δεσμεύονται από υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας και υποχρεούνται να συμμορφώνονται με αυτές. Προκειμένου να διασφαλίζεται η προστασία των δεδομένων σας ανά πάσα στιγμή, τα τεχνικά μέτρα ασφαλείας υποβάλλονται σε τακτική επανεξέταση και προσαρμόζονται στα νέα τεχνολογικά πρότυπα εφόσον απαιτείται.
 • Υπεύθυνος επεξεργασίας
  Για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]
 • Σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Κατηγορίες των υπό επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα συνιστούν πληροφορίες που αφορούν σε ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο, για παράδειγμα ονόματα, διευθύνσεις, τηλεφωνικοί αριθμοί ή διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσδιορίζουν την ταυτότητα ενός ατόμου.

Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα μόνο όταν υπάρχει νομική βάση προς τούτο ή εάν μας έχετε δώσει την συγκατάθεση σας, π.χ. στο πλαίσιο της εγγραφής σας.

Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας μέσα από την παρούσα ιστοσελίδα για τους εξής σκοπούς:

 • Σύναψη και εκτέλεση συμβάσεων, π.χ. επεξεργασία παραγγελιών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος,
 • Παροχή ενημερωτικών δελτίων και προωθητικών ενεργειών, π.χ. στην περίπτωση έγγραφης σας στην υπηρεσία Newsletter της εταιρείας μας,
 • Διεξαγωγή ερευνών αγοράς και ικανοποίησης εξυπηρέτησης πελατών,
 • Εξυπηρέτηση και υποστήριξη πελατών και επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, π.χ. για να απαντήσουμε σε ερωτήματα ή παράπονα που μας στέλνετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
 • Δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας, προκειμένου να μπορείτε να περιηγείστε σε σημεία της ιστοσελίδας που είναι προσβάσιμα μόνο σε όσους επισκέπτες διατηρούν λογαριασμό και να μπορείτε να παραγγέλνετε προϊόντα μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
 • Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για την αποστολή πληροφοριών που εσείς ζητάτε σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες μας και άλλες ειδικές προσφορές μέσω chatbox ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή που μάς παρέχετε. Αυτό θα γίνεται μόνο με την προηγούμενη συγκατάθεσή σας ή εφόσον επιτρέπεται σύμφωνα με την τρέχουσα νομοθεσία.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Επεξεργαζόμαστε και αποθηκεύουμε τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο συλλέξαμε τα δεδομένα σας ή για όσο χρονικό διάστημα υποχρεούμαστε να τα αποθηκεύουμε σύμφωνα με νόμο ή κανονισμό.

 • Προσωπικά δεδομένα που τηρούμε στο πλαίσιο εκτέλεσης σύμβασης αγοράς προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας, αποθηκεύονται για ένα έτος.
 • Προσωπικά δεδομένα που μας έχετε παράσχει για να επικοινωνήσετε μαζί μας με σκοπό την υποβολή αιτήματος, παραπόνου ή ερωτήματος αποθηκεύονται στα αρχεία μας μέχρι να μπορέσουμε να χειριστούμε κατάλληλα το σχετικό ζήτημα, καθώς και να αποκριθούμε στο αίτημα, παράπονο ή ερώτημα σας.
 • Ακόμα, τα προσωπικά δεδομένα, που μας έχετε παράσχει με σκοπό την αποστολή από εμάς ενημερωτικών δελτίων, προωθητικού υλικού, στοχευμένων διαφημίσεων και ερευνών αγοράς και ικανοποίησης εξυπηρέτησης πελατών, αποθηκεύονται από εμάς μέχρι να αποφασίσετε να διαγραφείτε από την σχετική λίστα μας ή να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας. Στην περίπτωση που μας ζητήσετε να διαγραφείτε, θα διασφαλίσουμε την άμεση διαγραφή των πληροφοριών σας από την σχετική λίστα.

ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ – ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο, προωθητικές ενέργειες κι έρευνες αγοράς και ικανοποίησης εξυπηρέτησης πελατών χωρίς επιβάρυνση. Όταν εγγράφεστε για το ενημερωτικό δελτίο, τις προωθητικές ενέργειες και τις έρευνες αγοράς, τα δεδομένα της φόρμας καταχώρισης δεδομένων θα αποστέλλονται σε εμάς, δηλαδή τουλάχιστον η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου σας. Η εγγραφή πραγματοποιείται με τη χρήση μιας διαδικασίας «διπλής συγκατάθεσης», μέσω της οποίας θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την εγγραφή, με το οποίο θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας. Η επιβεβαίωση αυτή είναι απαραίτητη προκειμένου να παρεμποδίζεται ο οποιοσδήποτε από το να καταχωρίζει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν ανήκουν στον ίδιο. Η συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς θεωρείται ότι λήφθηκε με την επιβεβαίωση της εγγραφής σας.

Παροχή πληροφοριών σχετικά με την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών

Σε περίπτωση που αγοράζετε προϊόντα ή υπηρεσίες από τον ιστότοπό μας, μπορούμε να σάς στέλνουμε μέσω email ή sms ή άλλων μορφών μηνυμάτων {viber – messenger ή άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης} πληροφορίες σχετικά με άλλα προϊόντα, προσφορές και υπηρεσίες μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στον αριθμό κινητού, που δηλώνετε ακόμη και χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεσή σας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, όμως, θα μπορείτε να διαγραφείτε από την λίστα αποδεκτών των Newsletters μας πατώντας τον σχετικό σύνδεσμο που σας παρέχουμε σε κάθε email μας.

Στόχος μας είναι να βρίσκετε την ανάγνωση των μηνυμάτων, που σάς αποστέλλουμε ικανοποιητική, γι’ αυτό και προσπαθούμε να συμπεριλαμβάνουμε μόνο τις πληροφορίες που ενδεχομένως να θεωρείτε εσείς ενδιαφέρουσες. Κατά συνέπεια, σε περίπτωση που μας έχετε δώσει την ρητή συγκατάθεσή σας να προβαίνουμε σε στοχευμένες διαφημίσεις βάσει των ενδιαφερόντων σας, υπολογίζουμε και αποθηκεύουμε τα ποσοστά ανοιγμάτων και κλικ που πραγματοποιείτε όταν είστε συνδεδεμένοι στο προφίλ χρήστη σας. Οι εν λόγω πληροφορίες περιλαμβάνουν στοιχεία σχετικά με το εάν και το πότε ανοίγετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, ποιο περιεχόμενο αυτών αναγιγνώσκετε και πότε, και σχετικά με το εάν και το γιατί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σάς αποστέλλουμε ενδεχομένως δεν λαμβάνονται από εσάς. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε τα εν λόγω δεδομένα για στατιστικούς σκοπούς, για τους οποίους μπορείτε να ενημερωθείτε διαβάζοντας την Πολιτική χρήσης Cookies.

Φυσικά, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απεγγραφείτε για να σταματήσετε να λαμβάνετε τέτοιου είδους μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ενημερωτικό υλικό μέσω παραδοσιακού ταχυδρομείου, δηλαδή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για το μέλλον. Για την ενέργεια αυτή παρέχεται αντίστοιχος σύνδεσμος απεγγραφής σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ενημερωτικό δελτίο.

Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων σε τρίτους

Κατά τη διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων σας, διασφαλίζουμε ότι το επίπεδο ασφαλείας είναι πάντοτε όσο το δυνατόν υψηλότερο, και για τον λόγο αυτόν τα δεδομένα σας διαβιβάζονται μόνο σε παρόχους υπηρεσιών και συνεργαζόμενες εταιρείες που επιλέγονται προσεκτικά εκ των προτέρων και δεσμεύονται από συμβατικές υποχρεώσεις να τηρούν αυστηρά μέτρα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Ενδέχεται να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους ή σε κυβερνητικούς φορείς δυνάμει της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων εφόσον είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε ή εφόσον έχουμε δικαίωμα να το πράξουμε (π.χ. διότι είναι απαραίτητο για την έρευνα τυχόν ποινικών αδικημάτων ή για τη προάσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων μας).

Επίσης είμαστε υποχρεωμένοι και να διαβιβάσουμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα για την εκπλήρωση εκ του νόμου υποχρεώσεων μας (π.χ. ως αποτέλεσμα φορολογικών και εμπορικών περιόδων διατήρησης, κατά την διάρκεια της οποίας είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμε έγγραφα όπως συμβάσεις και τιμολόγια για ορισμένο χρονικό διάστημα).

Τα δικαιώματα σας για την προάσπιση και προστασία των προσωπικών σας δικαιωμάτων.

 • Δικαίωμα πρόσβασης

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε την άμεση διόρθωση και/ή συμπλήρωση των προσωπικών δεδομένων σας που αποθηκεύουμε και υφίστανται επεξεργασία από εμάς.

 • Δικαίωμα διόρθωσης

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε την άμεση διόρθωση και/ή συμπλήρωση των προσωπικών δεδομένων σας που αποθηκεύουμε και υφίστανται επεξεργασία από εμάς.

 • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας αποθηκεύουμε και υφίστανται επεξεργασία από σε περίπτωση που αμφισβητείτε την ακρίβεια των δεδομένων αυτών , σε περίπτωση που η επεξεργασία είναι παράνομη και σε περίπτωση που τα δεδομένα δεν μάς είναι πλέον απαραίτητα, αλλά δεν επιθυμείτε τη διαγραφή των δεδομένων και απαιτείτε τα δεδομένα για τη θεμελίωση, την άσκηση ή την υποστήριξη νομικών δικαιωμάτων σας, ή σε περίπτωση που έχετε γνωστοποιήσει την εναντίωσή σας ως προς την επεξεργασία και αναμένεται η επαλήθευση του κατά πόσο οι νόμιμοι λόγοι για την εκ μέρους μας επεξεργασία υπερισχύουν των λόγων εναντίωσης σας.

 • Δικαίωμα διαγραφής

Υπό τις προϋποθέσεις που προβλέπει η εφαρμοστέα νομοθεσία, έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας αποθηκεύουμε και υφίστανται επεξεργασία από εμάς, εκτός εάν η διατήρηση των δεδομένων είναι απαραίτητη για την ελευθερία της έκφρασης, την ελευθερία της ενημέρωσης, την τήρηση νομικής υποχρέωσης που επιβάλλει την επεξεργασία, για λόγους δημοσίου συμφέροντος και για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

 • Δικαίωμα ενημέρωσης σε περίπτωση γνωστοποίησης διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών δεδομένων ή περιορισμού της επεξεργασίας τους σε άλλους αποδέκτες

Σε περίπτωση που έχετε ασκήσει το δικαίωμά σας για διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων ή περιορισμό της επεξεργασίας τους, θα ενημερώνουμε όλους τους λήπτες των προσωπικών δεδομένων σας σχετικά με το ότι τα εν λόγω δεδομένα έχουν διορθωθεί, διαγραφεί ή υπόκεινται πλέον σε περιορισμούς της επεξεργασίας, εκτός εάν δεν είναι δυνατό να το πράξουμε ή η ενημέρωση αυτή απαιτεί δυσανάλογη προσπάθεια.

 • Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων

Στις περιπτώσεις που η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται στην συγκατάθεσης σας ή στην εκτέλεση σύμβασης, έχετε δικαίωμα να λαμβάνετε αντίγραφο των δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Σε περίπτωση που ζητάτε την άμεση αποστολή των δεδομένων σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων, αυτό θα πραγματοποιείται μόνο εφόσον είναι τεχνικά εφικτό.

 • Δικαίωμα εναντίωσης

Σε περίπτωση που τα προσωπικά δεδομένα σας υποβάλλονται σε επεξεργασία βάσει έννομων συμφερόντων σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία καθώς και όταν υποβάλλουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης έχετε δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία αυτή.

 • Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης

Έχετε δικαίωμα να ανακαλείτε τη συγκατάθεσή σας σχετικά με τη συλλογή των δεδομένων ανά πάσα στιγμή, η οποία ανάκληση θα ισχύει για το μέλλον. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που έχουν συλλεχθεί βάσει της συγκατάθεσης σας δεν επηρεάζεται έως ότου την ανακαλέσετε.

 • Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε ρυθμιστική αρχή

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι η εκ μέρους μας επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας παραβιάζει τη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων ή ότι τα δικαιώματά σας σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων έχουν παραβιαστεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

 • Τροποποιήσεις στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Προκειμένου να διασφαλίζουμε ότι η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας είναι πάντοτε σύμφωνη με τις ισχύουσες νομοθετικές απαιτήσεις, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να προβαίνουμε σε τροποποιήσεις ακολουθώντας τη κείμενη Νομοθεσία.